info@philinks.com +34 93 000 92 02

AVÍS LEGAL PHILINKS

Benvingut a l’espai web de philinks.com

La utilització d’aquest espai web està subjecte a les següents condicions d’ús. Preguem les llegeixi atentament. El fet d’accedir a aquest espai web i utilitzar els materials que conté, implica que vostè ha llegit i accepta, sense cap tipus de reserva, aquestes condicions.

AVÍS LEGAL GENERAL

1. Propietat intel·lectual del web

Tots els drets de propietat intel·lectual del contingut d'aquesta pàgina web, el disseny gràfic i els codis font, són titularitat exclusiva de PHILINKS COMUNICA, S.L. amb domicili social a Passeig de l’Havana, 11-13 B2 1r 3a 08030 de Barcelona, N.I.F.: B-65248981 inscrita al Registre Mercantil de Barcelona al volum 41666, foli 0077, full 392566, corresponent al exercici exclusiu dels drets d'explotació dels mateixos.

Per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l'autorització expressa de PHILINKS COMUNICA, S.L. De la mateixa manera, tots els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol tipus inclosos en aquest web estan protegits per llei.

2. Contingut del web i enllaços

PHILINKS COMUNICA, S.L. no es responsabilitza del mal ús que es faci dels continguts de la seva pàgina web, essent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o els utilitza.

Tampoc assumeix cap responsabilitat per la informació continguda a les pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per enllaços o buscadors des de la pàgina web philinks.com

3. Intercanvi o difusió d'informació

PHILINKS COMUNICA, S.L. declina tota responsabilitat que es derivi de l’intercanvi d'informació entre usuaris a través de la seva pàgina web. Especialment no es fa responsable de l'ús que els menors puguin fer de la mateixa en cas que els continguts als que accedeixi puguin ferir la sensibilitat dels mateixos.

4. Actualització i modificació de la pàgina web

PHILINKS COMUNICA, S.L. es reserva el dret a suspendre temporalment i sense necessitat de previ avís, l’accessibilitat al site per efectuar operacions de manteniment, d’actualització, modificar o eliminar la informació continguda al seu web site, així com les condicions d’accés a la mateixa.

5. Indicacions sobre aspectes tècnics

A PHILINKS COMUNICA, S.L. no s’assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o fallades als equips informàtics, no imputables a la nostra Societat, que es produeixin durant la connexió a la xarxa d'Internet, així com de danys que poguessin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de PHILINKS COMUNICA, S.L.

També queda exonerada de tota responsabilitat davant possibles danys o perjudicis que pugui patir l'usuari a conseqüència d'errors, defectes o omissions en la informació que es facilita quan provingui de fonts alienes a l’entitat.

6. Tractament de dades de l'usuari

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, PHILINKS COMUNICA, S.L., informa als seus clients que aquelles dades personals que li facilitin seran incloses en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, creat i mantingut sota la responsabilitat de PHILINKS COMUNICA,S.L.

La finalitat d'aquest fitxer és enviar ofertes comercials en el futur sobre productes i serveis que puguin resultar d'interès als clients.

PHILINKS COMUNICA, S.L. garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades. D'aquesta manera, es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure de guardar-les i adoptar totes les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o ús no autoritzat. Per tant, tota la informació sobre els clients no serà utilitzada amb propòsits comercials ni serà cedida a tercers.

Els clients de PHILINKS COMUNICA, S.L. podran en tot moment exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, comunicant-ho per escrit a l’adreça de correu electrònic: info@philinks.com.

7. Legislació i jurisdicció aplicables

Amb caràcter general, les relacions amb els usuaris de la web www.philinks.com, estan sotmesos a la legislació i a la jurisdicció espanyola.

Els usuaris del nostre web són conscients de tot el que s'ha exposat i ho accepten voluntàriament.

8. Ús del bloc

PHILINKS COMUNICA, S.L.  es reserva el dret d'eliminar i/o moderar aquells comentaris que puguin resultar ofensius.

 POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment d'allò establert a la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal l'informem que la complementació de qualsevol formulari existent a la pàgina "http://www.philinks.com" o la remissió d'un correu electrònic, així com prémer el "clic" d'"acceptar" o "enviar" respectivament, implica l'acceptació d'aquesta política de privacitat, així com l'autorització a PHILINKS COMUNICA, S.L. del tractament informàtic de les dades personals que ens faciliti. Les dades de l'usuari s'emmagatzemaran en un fitxer automatitzat propietat de PHILINKS COMUNICA, S.L. i seran utilitzades per a la gestió de les seves observacions i/o sol·licituds, per donar-los resposta, en el seu cas, així com per mantenir-lo informat dels serveis i novetats que es consideri que poden ser del seu interès i que es posin a disposició dels nostres Clients, usuaris de la pàgina i/o del públic en general, per mitjans tradicionals o per correu electrònic o mitjà de comunicació electrònic equivalent. En el cas que l'usuari estigués interessat en oferir els seus serveis professionals a PHILINKS COMUNICA, S.L., i remetés un "currículum vitae" amb aquesta finalitat, s'entendria que autoritza al seu tractament amb la finalitat d'entrar en eventuals processos de selecció de personal de l'empresa.

PHILINKS COMUNICA, S.L. es compromet a mantenir la màxima reserva i confidencialitat sobre la informació que li sigui facilitada i a utilitzar-la, únicament, amb les finalitats indicades, així com manifesta complir amb la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades Personals.

PHILINKS COMUNICA, S.L. presumeix així que les dades han estat introduïdes pel seu titular o per una persona autoritzada per aquest, són correctes i exactes. Correspon a l'usuari l'actualització de les seves pròpies dades, no sent responsable PHILINKS COMUNICA, S.L. de la seva exactitud si l'usuari no comunica, prèviament, a PHILINKS COMUNICA, S.L. qualsevol canvi de les mateixes. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació, així com revocar el consentiment donat en virtut de la present autorització dirigint l'oportuna sol·licitud a qualsevol de les següents direccions:

PHILINKS COMUNICA, SL
Meridiana, 322 - Baixos 2a (local 4)08027 Barcelona
T. 93 000 92 02

info@philinks.com 

Scroll to Top